- FUCK, YOU’RE DUMB
 - ZEMER KU JE, TE PLAKA JOTE, BASHK ME CUNAT E LAGJES. EJA DHE TI
 First  ... « Previous 32,396  32,397  32,398  32,399  32,400  32,401  32,402  32,403  32,404  32,405 Next » ...  Last