- FUCK, YOU’RE DUMB
 - ZEMER KU JE, TE PLAKA JOTE, BASHK ME CUNAT E LAGJES. EJA DHE TI
 First  ... « Previous 31,679  31,680  31,681  31,682  31,683  31,684  31,685  31,686  31,687  31,688 Next » ...  Last