- FUCK, YOU’RE DUMB
 - ZEMER KU JE, TE PLAKA JOTE, BASHK ME CUNAT E LAGJES. EJA DHE TI
 - WATCH YA, BACK!
 First  ... « Previous 31,664  31,665  31,666  31,667  31,668  31,669  31,670  31,671  31,672  31,673 Next » ...  Last