- COME AT ME, BRO!, USA! USA! USA!
 - FUCK, YOU’RE DUMB
 - ZEMER KU JE, TE PLAKA JOTE, BASHK ME CUNAT E LAGJES. EJA DHE TI
 First  ... « Previous 31,491  31,492  31,493  31,494  31,495  31,496  31,497  31,498  31,499  31,500 Next » ...  Last