- FUCK, YOU’RE DUMB
 - ZEMER KU JE, TE PLAKA JOTE, BASHK ME CUNAT E LAGJES. EJA DHE TI
 First  ... « Previous 31,292  31,293  31,294  31,295  31,296  31,297  31,298  31,299  31,300  31,301 Next » ...  Last